За нас

Когато създадохме Галерия Маестро бяхме водени от желанието да предложим на софийскта публика творби от различни автори, ползващи разнообразни техники и отразяващи съвремените тенденции в българското изобразително изкуство.

През годините обаче установихме, че да се затворим в локалните рамки на един град не е в тона на модерното интерактивно общуване - интерес проявяваха хора от различни места по света. Това ни накара да осъзнаем, че в съвременото общество галерия, затворена между четири стени ограничава твърде много възможностите за изява на авторите и лишава почитателите им от възможостта да се наслаждават на техните работи.

Така стигнахме до идеята да създадем виртуална изложбена зала, с което да отговорим на изискванията на съвременния зрител.

Решихме, че една виртуалната галерия ще даде възможност новите изложби - на отделни автори или обединени около конкретна тема, да стигат до повече хора. Така всеки ще може да разглежда нещата в удобно за него време и място.

Ще може да се връща към работи, които са го впечатлили, да ги оценява от дистанцията на времето, да споделя мнението си за автори или за конкретни работи във Форума. Надяваме се тази обратна връзка да даде допълнителен импулс на виртуалната галерия, така че тя да е като жив организъм, място, където нещата се случват.

Със създаването на виртуалната изложбена зала Галерия Маестро ще доближи изкуството до Вас, ще Ви даде възможност да се наслаждавате както на съвсем нови, така и на някои любими творби, да следите изявите на любимите си художници без да сте ограничени от времето и пространството. Да споделяте мисли и идеи, да общувате с хора със сходни на Вашите интереси.

Добре дошли във Виртуалната изложбена зала на Галерия Маестро. Наслаждавайте се на красотата и полета на човешката фантазия, въплатена във форми и цветове.

Единственото, което няма да можем да Ви предложим, е истинска чаша хубаво кафе или добре изстудено вино, за което искрено съжаляваме. :)